sadasd

Egyedi igények/gyűjtések

Tevékenységek

Időről-időre találkozunk olyan egyedi igényekkel, amiket segítség nélkül sokan nem tudnának megoldani, de a közösség összefogásával vagy akár egy-egy adakozó segítségével hozzájuthat például egy fogyatékos gyermekét egyedül nevelő édesanya egy vadonatúj automata mosógéphez, vagy egy idős házaspár egy egész hónapra elegendő tüzelőfához. 

Örömmel találunk a gyermeketek kinőtt, de szép állapotú biciklijének új helyet, amivel egy gyermek álmát valósítjuk meg. Ha van egy szép állapotú, jól működő mosógépük/hűtőjük/tv-jük, amikre már nincs szükségük – rengeteg család évekig spórol hasonlókra. Lehet hozzánk hozni játékokat, konyhai eszközöket, babadolgokat, babakocsit/holmikat, kisebb tárgyakat is – mindnek mindig jó helye van, lesz. Az amire Önöknek már nincs szükségük, valakinek még kincs lehet és rég vágyik rá. Mielőtt bármit kidobnának illetve bajlódnának azok eladásával apró pénzért, gondoljanak arra, hogy valahol valaki pont erre a dologra vágyik illetve azon van, hogy megteremtse rá a forrást akár erején felül is.

Hisszük, hogy minden egyes tárggyal valahol felloban egy kis tűz, mert egy-egy család aki kétségek között élt, hozzájutott valamihez, amire nem bírt összespórolni.

Hisszük, hogy nincsenek lehetetlenek, összefogással mindig és mindent meg lehet oldani, legalábbis meg kell próbálni.

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Verified by MonsterInsights