sadasd

Iskolakezdési támogatás

Tevékenységek

Már négy éve, hogy elindítottunk a tanszertámogatást, iskolakezdési támogatásunkat. Rengeteg szülő küzd azzal, hogy évről évre biztosítani tudja a gyermekének/gyermekeinek az iskolában szükséges tanszereket, eszközöket. Sajnos nehézséget okoz ez manapság még a tehetősebb családoknak is, nem beszélve a szerényebb helyzetben lévőkről vagy ahol több gyermekről is gondoskodnak.

Ezzel a gyűjtéssel, támogatással óriási terhet vesszük le a szülők válláról. Ez az alkalom annyiban másabb a Karácsonyi gyűjtésnél vagy az élelmiszerosztásoknál, hogy itt a csomagok összekészítése egy előzetes egyeztetés alapján történik a szülőkkel vagy akár közvetlenül az oktatási intézményekkel, annak érdekében, hogy a gyermekek pontosan olyan eszközöket kapnak a táskájukba, amiket az adott iskola adott osztályába kérnek tőlük. Szinte teljesen kész táskákat készítünk össze a gyermekeknek, a szülöknek pedig már csak legfeljebb pár aprósággal kell kipótolniuk.

Mindig öröm látni, hogy mennyire boldogok a szülők és gyermekek egyaránt. 2020-ban 76 gyermeknek töltöttünk meg az iskolatáskát, ezzel segítve hogy ugyanolyan támogatással induljon neki az iskolának, mint bármely más társa.

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Verified by MonsterInsights