Támogassa a Kiss Csillag Alapítványt

Támogatások

Hogyan tudnak nekünk segíteni?

Biztos van olyan alapítvány, aki lenézi azokat, akik keveset adományoznak, de mi nem ilyenek vagyunk. Nekünk a legkisebb felajánlás is érték, legyen szó akár egy szelet csokiról, vagy egy kinőtt kiscipőről.

Banki utalás

Támogasson minket egyedi vagy rendszeres felajánlásokkal a 11600006-00000000-94308921 bankszámlára küldött átutalással.

Tárgyi adományok

Előzetes egyeztetés után eljuttathatja tárgyi adományit a 6772 Deszk, 1301 helyrajzi szám alatt található raktárunkba, vagy a kapcsolat oldalon felsorolt átvételi pontok egyikére.

Adó 1%-a

A 2023-as bevallási időszaktól kezdődően alapítványunk jogosult a civil szervezeteknek felajánlható 1%-okra, amihez elegendő bevalláskor megadni az alapítványunk adószámát: 19280822-1-06.

Önkéntesség

A legértékesebb felajánlás amit kaphatunk az az, amikor valaki a szabadidejét ránk áldozva segíti munkánkat.

Gondolatok Banki átutaláshoz

Minden felajánlást az adományozó szándékainak megfelelően használunk fel.

Amennyiben banki átutalással szeretné támogatni munkánkat ez esetben fontos, hogy az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az adomány célját. Ha ezt nem teszi meg külön, vagy csupán olyan általános megjegyzést ír bele mint „adomány”, „működési költség” stb, ebben az esetben az alapítvány operatív költségeire fogjuk azt fordítani.

Lehetősége van azonban a közlemény rovatban meghatározni, hogy milyen célra szánja az adományát. Amennyiben konkrét gyűjtéshez kíván csatlakozni, úgy használja a gyűjtés meghirdetésében megadott közlemény szöveget. Ezek a meghirdetések jelenleg elsősorban Facebook oldalunkon történnek.

Abban az esetben viszont, ha nem konkrét akcióhoz csatlakozva kíván segíteni, viszont szeretné ha adománya nem az alapítvány működési költségeire lenne fordítva, ebben az esetben megadhat egyéni közleményeket, mint például „család támogatás”, vagy „tanszerre”, „élelmiszerre” stb. Ebben az esetben alapítványunk olyan alkalommal fogja felhasználni az adott összeget, ami illeszkedik az adományozó kéréséhez.

Kérések Tárgyi adományokhoz

A segítség akkor ér igazán célba, ha az adomány hasznosítása kerül.

Tárgyi adományokkal kapcsolatban egyetlen (és nagyon szigorúan vett) kérésünk van csupán:

csak olyat adjon mindenki, amit még ő maga is használna.

Az olyan adományoknak mi sem tudunk helyet találni, amit azért hoznak, mert „szerintem nem jó, de hátha jó lesz még valakinek”.

Mindenkit arra kérünk, hogy olyan ruhákat, eszközöket, bútorokat adományozzanak, amik még rendeletetés szerűen használhatóak.

Sajnos nincs kapacitásunk továbbá ruhák tisztítására, és hosszútávú tárolására, ezért azt kérjük, hogy ruhaadományokat csak tisztán az adott szezonnak megfelelően adományozzanak.

Például mivel a tavasszal felajánlott télikabátoknak nem tudunk azonnal helyet találni, viszont fél évig raktározni nincs lehetőségünk, ennek következtében az ilyen tipusú felajánlásokat ősszel vagy tél elején fogadjuk szívesen.

Verified by MonsterInsights