sadasd

Bende a bringán

Történetek

Emlékeztek még milyen volt először bringára pattanni? Nekem nem mostanában volt, de arra emlékszem, hogy egy zöld háromkerekűt kaptam elsőként. Narancsszínű üléssel, talán csehszlovák vagy jugoszláv csoda. Akkoriban még az élő térfigyelő kamerák végett nem jöttek utánam a szülők, engedték, hogy szabadon tekerjek, gyakoroljak szigorúan saroktól sarokig. Természetesen ezt hamar eluntam, így a „saroktól sarokig” fogalma kiterjed számomra a szemközti oldalra, majd a másik háztömbre. Fiatalság, szabad élet. 

Később jött a Kati bicikli a mankókerékkel, majd a seprűs megoldás, hogy fejlesszék az egyensúlyomat. Nagyon boldog gyermekkor volt akkoriban környékbeli gyerekekkel, majd osztálytársakkal. Az első út a szabadság felé. Távokat hódítottunk meg.

A mai kiskölykök futóbringáját csodálom a legjobban. Szuperül fejleszti az egyensúlyt és biztonságosan leér a lábuk. Könnyebb lesz később két keréken.

Bende most jutott hozzá egy szuper bringához, amivel Ő is megízlelheti milyen is róni a köröket. Közben fejleszti a mozgását, izmait, ízületeit. Könnyebb lesz majd neki minden elkövetkező lépés. Még alig két éves, de már hatalmas alakuláson ment keresztül a korábbi jóslatokhoz képest ez a kis Mosolyalbum.

Mindennapjaikról a https://www.facebook.com/varkonyibendeferenc facebook oldalon olvashattok.

☝️☝️☝️Aki szeretné támogatni a kis Bende fejlődését, fejlesztését bátran megteheti az Alapítvány számlájára történő utalással.

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-94308921.

Számlatulajdonos: KISS CSILLAG ALAPÍTVÁNY

Megjegyzésbe: Bende gyógyulására

A beérkezett támogatás teljes mértékben lesz átadva a családnak ☝️☝️☝️

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Verified by MonsterInsights